Serveis

Projectes de decoració

Amb el gran ventall de materials i possibilitats que els oferim, la tasca de preparar un projecte decoratiu es molt fàcil.

3dd-artmodul

Assessorats per professionals en decoració i tenint múltiples solucions tècniques trobarem sempre l'acabat i el disseny que vostè necessita.

Segons les característiques i la complexitat del disseny podem orientar-li en el preu al moment o bé deixi’ns els plànols i estudiarem el seu projecte i li prepararem un pressupost clar, ben fet i adaptat a vostè.Només te que visitar-nos amb les mides de l’habitació que desitja amoblar, i mantenint una relació exclusiva amb vostè, arribarem a trobar el projecte que vostè desitja.

Si vostè decideix contractar els nostres serveis, enviarem una persona de fàbrica, molt qualificada, que acabarà en el seu domicili de verificar les mides i d'aclarir tots els dubtes en quan a disseny i funcionament del muntatge i acabats.

 

 

 

Muntatge i transport

Art Modul, te una flota pròpia de camions i muntadors per realitzar les seves instal·lacions, ja que al ser un moble a mida, el qual es mes complexa d’instal·lar que un transport Standard, el rematem completament a les parets i al sostre i necessitem de bons professionals per realitzar la feina (MAI CONTRACTEM MUNTADORS AUTONOMS, QUE VAN A COMISIÓ I NO TENEN LA FORMACIÓ ADEQUADA)

transport-artmodul

Els nostres muntadors estan qualificats com oficials de primera en fusteria i ebenisteria, es a dir, no només saben fer tasques de muntatge, sinó també saben realitzar feines d’ajustament i mecanitzats.

La cura que posem en el transport dels mobles es màxima, per que la fem nosaltres mateixos en la nostra pròpia flota fins al domicili del client, seguit de una perfecta instal·lació per lo qual pot estar segur de que esta EN MOLT BONES MANS.

Art modul instal·la els seus mobles a tota Catalunya sense càrrec addicional, cosa que difícilment la competència pot assumir.

Estem molt ben equipats per realitzar un muntatge de primera, portem serres circulars, raspalls amb bateria, atornilladors elèctrics, tot eines d’última generació. Com si tinguéssim un taller a casa seva, per que tot quedi perfectament ajustat.

Garantía

5 anys, molt clar i per escrit en el contracte que formalitza amb nosaltres

Només els millor, els que millors materials utilitzen, els que tenen el personal millor preparat, podem oferir-li.

garantia55-artmodul

SERVEI POST VENTA

Qualsevol dubte o problema que pugui sorgir. Es solucionat per un eficaç servei post venda.

TARGETES I FINANÇAMENT

Targetes de crèdit, finançament a la seva mida i el producte estrella: 
"12 mesos sense interessos"

 

 

by totsdos.com    -     Avis legal    -