Moble a mida

Segurament haurà vist o sentit moltes vegades rètols de “es fan armaris o mobles a mida” que hi ha realment d’arrera això?

1. Si la tenda que els subministra es un distribuïdor de mobles (el 90% de les botigues de Barcelona) es basen en adaptar unes mides standard al seu espai, sempre donant negatives a qualsevol cosa diferent que vostè demani, i en el cas de que accedeixin a alguna cosa diferent la qualifiquen de “especial” i cobren per això mes de un 50% del seu preu i mai aconseguirem un acabat a mida.

2. Si la tenda que els subministra es un fabricant amb botigues pròpies, normalment tindrà una oferta mes amplia en mides standard per adaptar-lo millor, però li posarà l'inconvenient del materials a utilitzar, dels acabats i davant de situacions especials ho seguirà qualificant com alguna cosa “especial” cobrant un percentatge alt per realitzar el treball.

 

Treballem a mida?

CONTUNDENTMENT “SI” NO DEIXEM NI UN FORAT VIST PER EL QUE ES PUGUI COLAR LA BRUTICIA


No tenim mides estàndard per cobri els forats, per cobri un racó podem fer els cossos a mida 50, 61, 73, 85, el mes important i el que realment fa que sigui a mida es cobrir ( per exemple en el cas d’un armari) la paret amb cossos que siguin iguals, així l’exterior es veurà amb portes completament iguals.

En Art modul, fabriquem cada comanda independentment, en exclusiva per cada client, per això nosaltres no utilitzem la paraula “especial”.

Art modul remata tots els seus acabats de paret a paret i de terra a sostre, no deixant ni un forat vist pel que es pugui color a la brutícia i es pugui dir que no esta ben ajustat.

Creiem que el moble a mida (no adaptable) es la necessitat de les llars en el present i futur, per això Art modul, s’ha preparat i convertit en el autèntic fabricant de moble a mida.

by totsdos.com    -     Avis legal    -