Materials

En un món globalitzat com l’actual, on la informació va a la velocitat de la llum, una empresa ha de estar constantment rebent informació i emmagatzemant la que serveixi per millorar en tots els aspectes.

A Art modul, els nostres proveïdors ens tenen molt ben informats i som sempre els primers en saber les últimes novetats i tendències del mercat en materials per la construcció de mobles.

Art modul utilitza per la fabricació dels seus mobles: Estratificats, MDF, fustes naturals, vidres al àcid, vidres a color, miralls, aluminis, acer inoxidable, ABS, zamac i poliuretans.

Aquestes son les matèries primeres que desprès es converteixen en tiradors, perfils d’alumini, portes estanques, potes per a mobles, bisagres, cantells, taulells, barnissos, etc...

Tots els materials son subministrats per proveïdors líders al sector, que mantenen un estricte control de normatives ecològiques i de medi ambient.

Amb aquesta constant investigació e innovació que realitzem el nostre objectiu es fer que el client es pugui sentir molt satisfet amb el moble que compra, per que es ell, que escollint els productes que li oferim, aconsegueix realitzar un moble al seu gust que ha de fer-li sentir aquelles emocions que estava cercant.

by totsdos.com    -     Avis legal    -