Franquicies

artmodul-franquicias-pdfDescarregat el nostre dossier

Que es una franquícia?

La franquícia es un sistema de cooperació entre empreses diferents lligades per un contracte en virtut del qual una d’elles –la franquiciadora - otorga a les altres denominades franquícies a canvi d’unes contraprestacions financeres (cànons, pagaments) el dret a explotar una marca i/o forma comercial materialitzada en uns signes distintius regulars necessaris i destinats a facilitar l’explotació mentre duri el contracte.

Un cop detallat el concepte Franquícia voldríem ressaltar tres aspectes:

La franquícia es un sistema de comerç amb grans expectatives de creixement.

La franquícia permet al petit comerç antiquat reconvertir-se i formar part d’una cadena moderna que li permetrà la seva supervivència i creixement.

La franquícia es una forma de comerç que possibilita la creació de noves empreses, nous llocs de treball estables, etc..

ART MODUL ES L’UNICA EMPRESA QUE FRANQUICIA UNES BOTIGUES ON EL PRODUCTE DE VENDA ES EXCLUSIU, DISSENYAT I FABRICAT PER NOSALTRES A MIDA DEL CLIENT

Quin concepte de negoci oferim?

Som l’única franquícia especialitzada en mobles a mida amb tots els materials existents al mercat, mobles exclusius que venem directament a les nostres pròpies botigues al consumidor, per lo qual, el nostre producte només es pot trobar en botigues Art modul.

Que exigim i valorem a un futur franquiciat?

Capacitat emprenedora

Qualitats i experiència professional (no necessària al 100%)

Capacitats físiques, edat, aspecte, forma de vestir, salut, capacitat verbal...

Motivació: Temperament empresarial, entrega i personalitat marcada.

Situació financera adequada per posar en funcionament i desenvolupar el negoci.

Fidelitat i disciplina

Comportament ètic, interès per la venda, tacte, diplomàcia, entusiasme.


Quins avantatges ofereix Art modul al franquiciat?

Un producte exclusiu el qual només podrà ser adquirit en botigues Art modul.

Un producte constatat amb anys d' experiència, el qual te una gran acceptació degut al gran ventall de solucions que hi ha per oferir, mai hi ha un no per al client.

Un equip de professionals que et formaran, t’ajudaran en la posada en funcionament de la teva franquícia, t’assessoraran contínuament dia a dia, i posaran tot el seu interès en la teva franquícia.

Constant innovació en el moble amb incorporacions continues de nous productes per a estar a la avantguarda del mercat i trencar els esquemes establerts.

Ajuda i assessorament en les obres i decoració complerta de la botiga amb grans facilitats en la inversió del nostre producte.

EXCLUSIVITAT TERRITORIAL

Quins productes trobarem en una botiga Art modul?

Mobles per la llar, armaris, dormitoris juvenils, dormitoris matrimoni, dormitoris infantils, vestidors, estudis, menjadors, tot a mida i amb la gamma mes extensa del mercat en materials i ferratges per crear un moble exclusiu.

Quins son els nostres plans immediats de expansió?

El nostre procés de expansió a curt termini es dirigeix a Barcelona capital, Granollers, Girona o altres poblacions capitals de comarca o capitals de província a Catalunya.

Quan costa posar en funcionament una botiga Art modul?

Tot depèn dels m2 de la botiga i de les reformes a realitzar, Art modul exigeix un mínim de 100 a 150 m2 i un màxim recomanat de 300 a 500 m2, ja que el nostre objectiu son petits punts de venda diversificats per la geografia.

Aproximadament entre 35.000 i 60.000 euros depenent del tamany del local i les obres a realitzar.

Aquestes respostes son una orientació per poder seduir el seu interès per a nosaltres, si desitja més informació no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.


Dep. Expansióartmodul-telefonistazonafranquicias-artmodul
Emma Quelart
93 453 56 67
email:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

by totsdos.com    -     Avis legal    -