Història


La nostra història:

Ens remuntem a finals del any 1992, quan una jove parella decideix llogar un local de 17 m2 al carrer Verntallat nº 2-4 del barri de Gràcia i convertir-lo en una petita fusteria orientada a realitzar tot tipus de treballs.

Amb una enorme il·lusió emprenem el dur camí de posar en marxa un sèrie de projectes que teníem molt ambiciosos, i així, a principis de 1994 obrim la primera tenda al carrer Rabassa nº 37 del mateix barri de Gràcia. Amb una exposició de 60 m2 i muntar un petit taller a prop de ella, ja que la filosofia, era fabricar i vendre el nostre propi producte. Així, a base treballar dur i amb una enorme il·lusió, en 1995 creem Art modul, marcant una filosofia clara d'equip amb els mateixos objectius.

En 1996 donem el gran salt i muntem una tenda al carrer Valencia, 202 de 270 m2 de exposició, a la vegada que ens traslladem al Poble nou i muntem un taller de 200 m2. Es en aquestos moments quan orientem Art modul a la fabricació exclusiva de mobiliari per la llar i decidim que tot el producte estaria basat en un disseny atrevit i funcional dotat de una excel·lent qualitat.

Vàrem rebre una gran acollida del nostre producte al mercat, editem en 1998 el nostre primer catàleg i ampliem les nostres instal·lacions de Poblenou a 500 m2.

Realitzant constants canvis i accions empresarials es van assolint els objectius marcats, disposem de maquinaria d’última generació, consolidem una plantilla de persones professionals i molt qualificades, les quals s’uneixen al nostre projecte i amb l’esforç de tots editem dues noves edicions del nostre catàleg i l’any 2002, traslladem les nostres instal·lacions a la Llagosta, una localitat a la província de Barcelona, amb una nau de 1000 m2 e incorporem nova maquinaria i formes de treball per especialitzar-nos en el que fem avui en dia: mobiliari a mida amb tots els materials existents i d’una gran qualitat.

Tot això ens porta a consolidar una expansió en punts de venda fins a dia d'avui.

by totsdos.com    -     Avis legal    -