Empresa

ART MODUL som una empresa jove i dinàmica que està canviant el concepte en la fabricació i venda de mobles de llar.

Amb una fàbrica pròpia operativa a la província de Barcelona, dotada de l'última tecnologia, des de on proveeix als seus propis punts de venda.

Amb un model de gestió basat en la innovació, la flexibilitat i la creativitat ens hem posicionat com un dels fabricants de més prestigi al mercat.

La nostra forma d'entendre la decoració, basant-nos com a punt de partida a utilitzar per fabricar els nostres mobles productes de 1ª qualitat, amb un equip humà molt professional, una flexibilitat infinita perquè el client pugui crear el seu propi moble personalitzat segons els seus gustos i necessitats i com a peça fonamental uns equips propis de muntatge perquè l'acabat definitiu sigui exquisit.

La nostra fabrica amb una producció informatitzada, molt flexible, amb maquinària d'última generació està preparada per fabricar les comandes una a una per a cada client en exclusiva amb els seus detalls particulars i acabats personals sense mesures estàndard, sense res “especial”, qualsevol espai ho cobrim amb la mesura exacta i necessària per a aquest lloc.

El que nosaltres realment realitzem per cobrir un determinat espai com per exemple un armari, és fabricar els elements necessaris perquè els cossos siguin totalment simètrics, és a dir, que totes les portes siguin de la mateixa grandària amb decimals inclosos, sense emprar mesures estàndard, això és la fabricació a mida que ART MODUL ofereix, una exclusivitat per a cada client.


La qualitat, la base del nostre treball.

FABRICANTS DE DISSENY - FABRICANTS DE IL·LUSIONS

 

by totsdos.com    -     Avis legal    -